Vladimir Megre részt vesz a #youforG20 versenyben (Németország)

Kedves Olvasók!

Nagyon jó hírrel szolgálhatunk Önöknek! Vladimir Megre részt vesz a #youforG20 versenyben. Ez egy olyan verseny, amelynek segítségével mi, Vladimir Megrével együtt, mint egy nagy család, a világot jobb hellyé változtathatjuk!

2017.07.07-ig még lehet szavazni!

Az alábbi linken lehet szavazni:

https://youforg20.deutschland.de/en/family-homesteads-russia

A deutschland.de indította el a #youforG20 kampányt, melynek keretében meg akarják találni azokat az átfogó projekteket világszerte, amelyek napirendre kerülnek a G20 csúcstalálkozón. Mindazok, akik a civil közösségnek segítenek a projektjeikkel, meghívást kaptak a versenyre.

Vldimir Megre a „Családi Birtok Település” projektet képviseli, amely már a mai napig is sok ember életét tette jobbá!

A világhálón történő szavazás keretében az internetes közösség ki fogja választani az öt legjobb projektet, azután a zsűri kiválasztja a legjobb kezdeményezést! A zsűri a Német Külügyminisztérium képviselőiből, a deutschland.de szerkesztőiből és civil szervezetek szakértőiből áll.

A projektről részletesebben olvashat az alábbi linken:

https://youforg20.deutschland.de/en/family-homesteads-russia
(Magyar fordítást lásd alul)

Segíthet azzal, ha Vladimir Megre mellett emeli fel hangját!

A szavazás már 2017. június 19. óta folyik!

Siessen, hogy egy jobb jövő érdekében emelhesse fel a hangját!

Csak kattintson egy like-ot az alábbi linken!

https://youforg20.deutschland.de/en/family-homesteads-russia

Írjon hozzászólásokat és ossza meg az ismerőseivel!

A szavazás eredményét a www.deutschland.de. oldalon lehet majd olvasni!


Nézzék meg a projektről készült videót:

https://www.youtube.com/watch?v=QsDtIk4-H_A

Családi Birtok Település” projekt

Egy projekt, amely segíti megvédeni a környezetet és az éghajlatot

A Családi Birtok egy ember kis darabka szülőföldje. Közeli rokonok élnek rajta – olyanok aki vérrokonságban és lelki rokonságban vannak egymással. Minden család egy hektár földön építi fel a saját kis Paradicsomát. Ez a hely nem hagyományos kerítéssel van körülvéve, hanem, hanem élő kerítéssel. Egy kényelmes, fényes otthon, egy gyümölcsöskert, egy természetes tavacska, és egy zöldségeskert. Ezen a helyen az emberek létrehozzák a lehetséges legjobb feltételeket az élethez, a kreatív munkához és a gyermekneveléshez.

A kormány által jogalkotói szinten támogatott program keretében egy hektár földet utalnak ki azoknak az embereknek, akik igénylik, hogy létrehozhassák saját családi birtokukat. A földet élethosszig tartó használatra adják az embereknek, a kiutalt földet nem lehet eladni, csakis öröklés útján szállhat ét más tulajdonosra. A családi birtokokon termelt termékek után nem kell adót fizetni!

Ez az elképzelés Vladimir Megre „Oroszország Zengő Cédrusai” című könyvsorozatában van részletesen leírva.Ez az önkéntesen választott életmód a földdel, a természettel és önmagunkkal való harmonikus együttélést tesz lehetővé.

Sok országban, ahol megjelent a könyvsorozat, pozitív fogadtatásra talált az ország vezetői részéről: Oroszországban, az Egyesült Államokban és Európában is.

Az ötlet több, mint 15 évvel ezelőtt került a nyilvánosság elé. A családi birtokok településekké tömörülnek. Ma csak Oroszországban több mint 370 ilyen település jött létre – mind újonnan létrejött családi birtokokból áll össze.És ez a szám folyamatosan emelkedik.

Több, mint 40.000 család kezdett egészséges életvitelbe, hozott létre kerteket, változtatta az egy hektár földjét virágzó oázissá. Nem minden országban áll rendelkezésre elegendő földterület, de vannak olyan országok, amelyekben a földeken elharapódznak a környezetet gyomnövények, és ezek az országok befogadhatnák azokat az embereket, akik saját családi településüket szeretnék létrehozni.

A települések lakói különböző szociális hátterű, vallási beállítottságú, különböző korú és nemzetiségű emberekből áll. Ezeknek a településeknek a megalakulása azt jelzi, hogy az emberi társadalom életmódja fejlődésnek indult. Az emberek fejlesztik a környezetüket és közös hangot találnak egymással. Az elv, amely összehozza őket az a vízió, hogy a Földet egy virágzó kertté változtassák.

Ha a Családi Birtok Település Projekt nyer, akkor a kapott pénz egyik felét hasonló versenyek szervezésére, a másik felét pedig a Családi Birtok Településekről szóló film készítésére szeretnénk fordítani. Ebben a filmben szeretnénk részletesen bemutatni az elképzelést és azt, hogy hogyan lakul át, fejlődik egy ember élete, ha ezt az utat választja. A filmnek köszönhetően rengeteg emberhez juttathatjuk el a világon a Családi Birtok Település koncepcióját. Mindez segíthet megvédeni a környezetet és jobbá tenni a világot.

Hiszen ezeken a településeken az emberek a Természethez nagy odaadással viszonyulnak: feljavítják az elhanyagolt földeket, sok fát, növényt és virágot ültetnek. Egy új világot hoznak léte, ahol nincs agresszió, nincs háború, nincs bűnözés.

Vladimir Megre

Share via email
Vladimir Megre részt vesz a #youforG20 versenyben (Németország)