Olvasói Találkozó Gödöllőn 2017 március 18-án, szombaton 14 órától

CSALADIBIRTOK1

Olvasói Találkozó Gödöllőn 2017 március 18-án, szombaton 14 órától

Regisztráció szükséges: jelentkezésüket, kérjük az info@anasztazia.hu e-mail címre küldjék! A pontos helyszínt a válasz e-mailben megírjuk.

Kedves olvasónkat, Tóth Beátát, a 2016. decemberi olvasói találkozón hallottak inspirálták arra, hogy egy előadássorozat keretében ajánlja fel segítségét azoknak, akik Anasztázia szellemisége által megihletve családi birtokot szeretnének létrehozni.

Beáról azt kell tudnunk, hogy 20 éve él tanyán, agrárképzettségű családból származik, a kertészettel, a természet rendjével, ritmusával sajátos kapcsolata alakult ki. Saját birtokát Anasztázia útmutatása alapján építi ki.

Az első találkozón az alábbi témákról lesz szó:

  • Milyen agrárjogi törvények vonatkoznak ma földvásárlásra, és hol, mi mennyibe kerül (rét/szántó/erdő/nádas/kivett terület stb)? Aranykorona értékek
  • Milyen nehézségekkel találhatja valaki magát szembe, ha külterületre költözik? Hogyan készülhet fel rá?
  • Összhangban a természettel: kerttervezés lépésről lépésre 1. rész

Ezen kívül szívesen fogadunk bármilyen kérdést. Kérjük, írják meg, hogy miről hallanának szívesen és mi igyekszünk beépíteni az előadásba. Természetesen az előadást követően is lesz mód kérdések feltevésére és szabad beszélgetésre.

Belépődíj: 2000 Ft (adományjellegű, a terem bérlésére és az útiköltségek fedezésére, ami lehet több is, ha az adományozó úgy érzi, szívesen támogatja az ilyen jellegű rendezvény szervezését).

E-mail címünk: info@anasztazia.hu

Érdeklődni lehet:

Dömötör Boglárkánál Tel: 20-324-5382

Kátai Piroskánál, Tel: 30-727-3691

Share via email
Olvasói Találkozó Gödöllőn 2017 március 18-án, szombaton 14 órától