20151106_080820Cédrusfa medál 

A cédrusfákról először az ősi druidák tettek említést – a híres papok egy csoportja, gyógyítók, akik a világot irányították.A régi időkben az emberek sokféleképpen használták a cédrust. Az egyiptomiak a fáraókat cédrusból készült szarkofágban temették el.

 Az asszír cárok cédrusból készült amuletteket használtak, hogy más királyságok uralkodóit maguk mellé tudják állítani. A mai világban is hányszor előfordul, hogy azért érnek minket veszteségek, mert a családtagjainkat vagy az üzleti partnereinket nem tudjuk meggyőzni az igazunkról. Az asszír nők azért viseltek cédrus amulettet, hogy fel tudják hívni magukra a szeretett férfi figyelmét.

A Bibliában 42 alkalommal említik meg a cédrust, mint gyógyító, tisztító fát. Úgy tűnik, hogy nekünk és kortársainknak is szükségünk van a cédrusra. A nőknek azért van rá szükségük, hogy megszépítse az arcukat, az arcbőrüket és így elrabolhassák a férfi szívét. Az erősebbik nemnek azért van rá szüksége, hogy sikeresebb lehessen. Mindenki szeretne egészséges lenni. A cédrus különlegességet, szépséget és egészséget jelent!

Azok az emberek, akik folyamatosan magukon érzik a cédrus energiáját, nem ismerik a kimerültséget sem a mindennapi munkában, sem a szerelemben.

A természet arra teremtette a cédrust, hogy raktározza a kozmosz energiáját. Ennek a fának a kis szeletei képesek arra, hogy gyógyítsák és helyrehozzák a sérült aurát, védelmezzenek a sötét erőktől, amelyeknek a megjelenési formái például a korrupció, a rágalmazás, a veszteségek, stb….

A cédrus segít megszabadulni a kimerültségtől, enyhíti a stresszt. Megfigyelték, hogy azok az emberek, akik folyamatosan kapcsolatban állnak a cédrusfákkal (asztalosok, fafaragók), kiváló egészségnek örvendenek. Nincs kétség afelől, hogy ez azért van, mert nem csak magával a fával, de az energiaterével is kapcsolatban állnak.

A cédrus a tisztaság fája, a vele való kapcsolat hatására a pszichés és mentális problémák is csökkennek.

Az Ótestamentumban, a Leviták Könyvében (14.4), Isten arra tanítja az embereket, hogy hogyan fertőtlenítsék lakásaikat a cédrus segítségével. A lakások fertőtlenítésének nagy jelentősége van a böjtök idején is.

És még egy töredék a Bibliából: Salamon cár, az Ótestamentum szerint, cédrusfából építtetett templomot. Az értékes alapanyagért 20 várost adott cserébe. Amikor a templomot felszentelték, „csak kevés pap tudta felvenni a szolgálatot, egy felhő miatt”. Mi lehetett ez a felhő? Médiumok a „fény erejének” neveznék, a hívő emberek „jelnek” tekintenék. Mindegy hogyan nevezzük – tény az, hogy a cédrusfából különleges energiafelhő áradt ki.

A cédrusmedált úgy kell viselni, hogy folyamatos érintkezésben legyen a bőrrel.

Ha a cédrusmedál színe megváltozik, az azt jelenti, hogy elkezdett együtt dolgozni viselőjével. A színe változhat a zöldtől a sötétszürkéig. Viselőjének egészségi állapota is változni kezd; a betegség, a rosszkedv és a fájdalom is elszáll.

Engedje, hogy a cédrus dolgozhasson, árassza ki a szeretetet az emberek felé, minden felé, amit lát és érez!

 A cédrus magában hordozza a Szeretetet, és az Ön Szeretete mindent megváltoztat!

 

Ár:1800 Ft + Postaköltség

 • Megrendelési tudnivalók

  Megrendelés

  Megrendellését kérjük küldje el az alábbi e–mail címre:
  A megrendelő e-mailben az alábbi adatokat legyen kedves megadni:
  Megrendelő neve
  Postázási cím
  e-mail cím
  Értesítési mobil telefonszám
  A fizetés módja (előre utalás vagy utánvét)
  Kérdéseire a 0620/3245382 telefonszámon készséggel válaszolunk.

  A fizetés módja lehet:

  – Banki átutalással: Kérjük a termék árát+a postaköltséget utalja át

  Petrovszkyné Dömötör Boglárka e.v.
  ERSTE Bank 11600006-00000000-61671050

  A közleményben feltétlenül tüntesse fel a postázási címet és a megrendelt darabszámokat.

  Rendelését az utalás számlára történő beérkezését követő két munkanapon belül postázzuk.

  – Utánvéttel történő fizetéssel: a rendelést igény esetén utánvétellel is postázzuk

  A Cédrusfa medál  ára: 1800 Ft+ postaköltség

  Postaköltség előre utalás esetén :
  1-20 db: 1.501 Ft
  Postaköltség utánvéttel:
  1-20 db: 1.736 Ft
  Különböző termékek egyidejű rendelése esetén kérje e-mailben a postaköltségre vonatkozó pontos kalkulációt!


Share via email
Cédrusfa medál