Beszámoló a mosonmagyaróvári olvasói találkozóról

A februári első mosonmagyaróvári találkozó nagyon jól, bensőségesen  sikerült. A honlapnak köszönhetően Győrből is érkeztek érdeklődők, így több mint húszan jöttünk össze. Mindenki elmondta miért is jött el. Akik olvastak már a könyvekből, nagy lelkesültséggel beszéltek róla. Voltak olyan bemutatkozók, akiket meg is tapsolt a hallgatóság. Elhatároztuk hogy havi rendszerességgel találkozunk és sorba véve a könyveket, megbeszéljük azok mondani valóját. Így lehetőségünk lesz több szempontból értelmezni az olvasottakat. A találkozót Fazekas Mihály Ki a bóldog című versével kezdtük és a Ghymes együttes Kézfogás című dalával zártuk.
 
A következő találkozók Mosonmagyaróváron a Fehér Ló Közösségi házban lesznek csütörtökönként 18 órai kezdettel, 2015. április 9., április 30., május 28., június 25. napjain. 
 
Keresem azokat a Társakat, akikkel Mosonmagyaróvár környékén létrehoznánk az egy hektáros Dzsaládi Birtokokból álló Települést.
(Azért Dzsalád, mert aki Csal, az nem Ád, hanem Elvesz, általában. Dzsal jelentése munka, dolog. A romáknál ez a szó azt jelenti, megy. Szerintem jó úton jár, megy, gyűjtöget, dolgozik.)
 
Pintér Tibor
Mosonmagyaróvár
pintertibim@gmail.com
Share via email
Beszámoló a mosonmagyaróvári olvasói találkozóról